چرا فاطمی امین اصرار دارد هر هفته خود را سوژه پوزخند افکار عمومی کند؟

سخنان اخیر وزیر صمت این سوال را مجددا مطرح کرد که چرا فاطمی امین دست از زدن حرف های عجیب و غریب بر نمی دارد؟

به گزارش تحریریه، سخنان اخیر وزیر صمت درباره لزوم تولید خودروهای اقتصادی، این سوال را مجددا مطرح کرده است که چرا سیدرضا فاطمی امین دست از زدن حرف های عجیب و غریب بر نمی دارد؟

وزیر صنعت، معدن و تجارت در راستای نهضت تکرار سخنان بی سروته؛ با بیان این که نبود خودرو اقتصادی روی خط تولید یکی از نقایص صنعت خودروسازی کشور است، گفت: ظرفیت مونتاژ ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال را داریم!

از نظر سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت: نمی‌توانیم از همه ظرفیت خودروسازی کشور استفاده کنیم، زیرا ما خودروی اقتصادی و محصول جدیدی نداریم که متناسب با تقاضا و قدرت خرید عموم مردم باشد. اگر خودروسازان ما دو شیفت کار کنند ما برای امسال ظرفیت مونتاژ 3 میلیون و 200 هزار دستگاه را داریم و اگر سه شیفت کار کنند ظرفیت بیشتر هم می‌شود، اما هم اکنون تولید کمتر از ظرفیت است، بطوریکه که در سال گذشته فقط 900 هزار دستگاه خودرو تولید شد.

با تاسف باید گفت که هرگاه مقام های تصمیم گیر چشم خود را بر ابهام ها بسته و به تکرار اغلاط روی آورده اند، پای انگیزه های پنهان در میان بوده است. در مساله خودرو پای منافع چه کسانی در میان است که وزیر را مجبور کرده اند هفته ای یک بار خود را سوژه پوزخند افکار عمومی کند؟

یعنی از نظر وزیر صمت، با 3 شیفت کار می توان به تولید 4.5 میلیون دستگاه در سال رسید! به نظر می رسد که در تیم اقتصادی دولت به فرماندهی محمد مخبر برای زدن سخنان عجیب و غریب جایزه در نظر می گیرند، زیرا در صنعت خودروسازی کشور از بیش از 10 سال قبل چیزی به اسم شیفت شب تولید هم وجود دارد و بسیاری از خودروهای بدمونتاژ را مردم به شیفت شب و خواب آلود بودن کارگران منتسب می کنند، اما ظاهرا این بحث ها به گوش وزیر صمت نخورده و خیلی ساده 8 ساعت کار را در 2 و سپس در 3 ضرب کرده و رکورد 1 میلیون و 500 هزار خودرو تولیدی را به 4.5 میلیون دستگاه رسانیده است.

آخرین شاذگویی وزیر!

اما شاذگویی های وزیر صمت را پایانی نیست و فاطمی امین ادامه داد: نبود خودرو اقتصادی روی خط تولید یکی از نقایص صنعت خودروسازی است که البته شرکت ایران خودرو یک محصول جدید را آغاز کرده است ضمن اینکه ما هم در واردات مشوق‌هایی برای واردات خودروهای اقتصادی پیش بینی کرده ایم ضمن اینکه از دو خودروساز بزرگ کشور خواسته ام تا محصولات جدید را به سمت خودروهای اقتصادی سوق دهند تا جایگزین محصولاتی مانند تیبا بشود.

به جرات می توان گفت که 100 درصد خودروهای ایران خودرو و سایپا خودروهای اقتصادی هستند که در تراز قیمتی آنها به سختی می توان نمونه ای در جهان یافت و سخنان جناب وزیر را باید مانند سایر سخنان ایشان جدی نگرفت!

چرا وزیر صمت بدون اینکه به ابهام های رسانه ها و کارشناسان پاسخ دهد، اقدام به تکرار سخنان غلط خود درباره تیراژ خودرو یا نبود خودروهای اقتصادی در ایران خودرو و سایپا و یا موجود بودن مدل های ارزانتر از 10 هزار دلار در اروپا برای واردات می گردد؟ این مدل که در آن بر مدل های اقتصادی برای عامه مردم تاکید می شود شباهت زیادی به فاکتور کردن منافع دلار 4200 تومانی برای مردم فقیر دارد، درحالیکه منافع آن به طور خالص به جیب میلیاردرهای رانتی سرازی می شد. 

با تاسف باید گفت که هرگاه مقام های تصمیم گیر چشم خود را بر ابهام ها بسته و به تکرار اغلاط روی آورده اند، پای انگیزه های پنهان و مرموز در میان بوده است. در مساله خودرو پای منافع چه کسانی در میان است که وزیر را مجبور کرده اند هفته ای یک بار خود را سوژه پوزخند افکار عمومی کند؟

پایان/

۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
کد خبر: 20974

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 12 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • شهرام IR ۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
      0 0
      یکی از بی شخصیت ترین و بی کفایت ترین وزرای دولت رئیسی هست . از روز اول هم که وارد شد مسئله خودرو را به یکی از وحشتناک ترین سوژه های جامعه تبدیل کرده .قیمتها بسیار بالا ، کیفیت بسیار پایین ، جلوگیری از واردات و ورود خودرو باکیفیت و اکثریت مردم که در حال حاظر جز قشر ضعیف جامعه هستند (متاسفانه) از تهیه یک خودرو با کیفیت و با قیمت مناسب معذورند .